Contact
Gratis verzending vanaf € 40,- Betalen met iDEAL Cadeautjes voor iedereen Contact

Flyboarden - Amsterdam

€ 55,00
Incl. btw
- +
Droom jij er ook van als een superheld boven het water te zweven? Laat die droom uitkomen en ga flyboarden in Amsterdam! Voel hoe je steeds hoger boven het water uitkomt en wat voor kick het geeft te zweven op het water. Als je nog nooit flyboarden hebt uitgeprobeerd, is het echt de hoogste tijd! Een onvergetelijke belevenis.
pin delete 4.981900
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Er bestaat niets uitdagender en spannender dan flyboarden in Amsterdam! Bij deze razend populaire watersport kan met behulp van een zogenaamd flyboard meters boven het water zweven – een onbeschrijfelijk cool gevoel! Door middel van een waterscooter worden twee waterstralen opgewekt en deze zorgt ervoor dat de flyboard kan zweven.

Wij verzekeren je: het is een spectaculaire belevenis die je nooit meer zult vergeten! Het flyboarden vindt plaats in Amsterdam en het bedrijf is opgezet door een wakeboardinstructeur die wel zin had in een nieuwe uitdaging. Als jij ook zin hebt in een nieuwe uitdaging, probeer dan deze flyboardsessie van 15 minuten uit – inclusief materiaal. Flyboarden is daarom ook een fantastisch idee om iemand cadeau te doen. Houd jouw beste vriend of vriendin er ook zo van nieuwe en spannende belevenissen?

Dan is flyboarden een geweldig idee! Natuurlijk is er een uitstekende professionele begeleiding door de enthousiaste instructeurs, zodat het flyboarden voor de deelnemers ook veilig is. Laat vrienden en familie bovendien toekijken vanaf de boot hoe jij boven het water uitstijgt. Zij kunnen daar heerlijk genieten van een drankje. Een unieke ervaring!

Productdetails

 • Geweldige Flyboardsessie in Amsterdam
 • Inclusief materiaal
 • Tijdsduur: 15 minuten

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2018-12-12T17:47:15+00:00