Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Mok met eigen foto

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een persoonlijk cadeau is een origineel cadeau en een origineel cadeau is het leukste cadeau! Deze mok kun je laten bedrukken met een foto of afbeelding naar keuze. Een leuke foto van jullie samen, een afbeelding van de favoriete boomsoort van je collega of een familieportret. Wat je ook kiest, het kan allemaal op deze mok worden gedrukt!  

* Verplichte velden

€ 12,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze persoonlijke mok is een cadeau dat elke morgen weer een lach op iemands’ gezicht zal toveren. Niets is namelijk fijner dan een aangename kop koffie of thee, die gedronken wordt uit een wel heel persoonlijke  mok. Kies een leuke foto of afbeelding en creëer een persoonlijk cadeau voor een vriend, vriendin, familielid of collega.

Of je nu kiest voor een bijzondere herinnering die je hebt met de ontvanger van dit cadeau of een boswandelende collega graag wil verrassen met een mok waar de herfstgeur bijna vanaf spat, met dit cadeau kun je echt alle kanten op

Wees vooral creatief bij het ontwerpen van je persoonlijke mok! Het is niet alleen leuk om elke dag je koffie of thee te drinken uit een exemplaar dat zelf ontworpen is, het is ook nog eens extra makkelijk om je die unieke mok terug te vinden als je hem bijvoorbeeld op kantoor gebruikt. Zeker weten dat de ontvanger van dit cadeau er superblij van zal worden! 

Productdetails

  • Persoonlijke mok met foto
  • Materiaal: keramiek
  • Afmetingen: Hoogte ca. 9 cm, Ø ca. 8 cm
  • LET OP: Deze mok is niet geschikt voor de vaatwasmachine

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-09T22:20:54+00:00