Contact

Over ons

Onze missie
Cadeautjes.nl heeft als doel elke klant, voor elke gelegenheid een passend cadeau aan te kunnen bieden. Geven is iets moois en wij willen dit nog gemakkelijker maken.

Uit eigen ervaring weten wij hoe moeilijk en tijdrovend het soms kan zijn om een leuk cadeautje te vinden. Hierom hebben wij een plek gecreëerd waar cadeaus beschikbaar zijn die voor elke smaak én voor elke gelegenheid geschikt zijn, zonder het ongemak om eerst een winkelcentrum te moeten bezoeken. We bieden op onze website talrijke exclusieve en originele cadeaus aan. Of het nu voor je beste vriendin, partner, moeder of jezelf is, wij hebben het. Bij ons vind je een grote keuze aan mooie, leuke en originele cadeaus. Onze zoektocht naar nieuwe cadeau ideeën en spannende activiteiten kent geen einde.

Ons team
De mensen achter Cadeautjes.nl zijn jong en gemotiveerd om elke dag beter te worden. Door de mix van denkers, dromers, analisten en chaoten halen we bij iedereen het meeste eruit, zodat jij de beste ervaring bij het winkelen kunt verwachten. Met elke druppel creativiteit bedenken we nieuwe manieren om te voldoen aan jouw wensen voor het leukste cadeau voor ouders, vrienden, collega's of je grote liefde. Zodat het geven van cadeautjes nog makkelijker wordt.

Klantenservice
Heb je vragen over je bestelling of wil je meer informatie over een van onze producten? Onze klantenservice is te bereiken via telefoon of e-mail. Ons vriendelijke team beantwoordt met plezier alle vragen zodat jij met een perfect cadeau de gelukkige kan verrassen.

De klantenservice is te bereiken ons een e-mail via info@cadeautjes.nl.

Tips, kritiek of opmerkingen
Onze inkopers zijn altijd op zoek naar nieuwe en originele cadeaus. Heb je iets gezien dat wij nog niet hebben, maar zonder twijfel wel in ons assortiment zou moeten zitten? Schrijf je tip dan naar info@cadeautjes.nl. Wij verheugen ons op elke e-mail en belonen elke cadeautip die wij in ons assortiment opnemen.

Ook kritiek of opmerkingen zijn zeer welkom. Niemand is perfect maar we willen onze klanten zonder uitzondering tevreden stellen. Help ons nog beter te worden!

2023-09-28T05:48:42+00:00