Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Pluchen beer met persoonlijke foto

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Deze lieve knuffelbeer met een persoonlijke foto op het T-shirt is een hele persoonlijke beer om mee te knuffelen. Ook volwassenen houden van pluchen beren, die soms als gelukbrengende mascotte worden gebruikt. Een prachtig, persoonlijk cadeau voor tal van gelegenheden.

Other customers bought

Productbeschrijving

Natuurlijk zijn het vooral kinderen die graag een pluchen beer in hun handen hebben en er heerlijk mee knuffelen. Maar ook bij volwassenen is het niet ongebruikelijk een knuffelbeer op de sofa, in bed of ergens op een stoel tegen te komen. Deze pluchen beer is bestemd voor een lang en gelukkig samenleven met de ontvanger. Door het persoonlijke T-shirt zullen ze zeer snel goede vrienden zijn.

De persoonlijke foto op het T-shirt van de beer is bijzonder belangrijk, want daarmee druk je een persoonlijke boodschap uit. Een kind zal zich verheugen met een leuke afbeelding van zichzelf op de beer. Wil je de beer als verjaardagscadeau aan een volwassene geven, dan zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden. Je kunt als goede vriend een eigen foto erop laten zetten, maar ook een hilarische vakantiefoto of een kinderfoto van de jarige valt gegarandeerd goed in de smaak.

Met een beetje creativiteit kan deze pluchen beer met persoonlijke foto overal een rol spelen. Als mascotte van het elftal met een foto van het clublogo, als persoonlijk geschenk voor de partner met een foto van jezelf erop of als cadeautje om de patiënt te ondersteunen bij het genezingsproces. De kleine beer met de knoopogen is een vrolijke verschijning die voor veel vreugde en plezier zorgt en daar is iedereen bij gebaat!

Productdetails

  • Zithoogte: 20 cm
  • Foto: 7x5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-24T01:40:10+00:00