Contact

Fotolijstje "My First Year"

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Een persoonlijk cadeautje voor kersverse ouders en grootouders. Met dit leuke fotolijstje kun je het hele eerste jaar van je kindje in een mooi fotolijstje bewaren, in een mooi ontwerp voor op je bureau, in de woonkamer of aan de muur kwijt. Met ruimte voor een klein fotootje elke maand, zodat je kunt zien hoe je kindje verandert in het eerste jaar! Een hele mooi en lief cadeautje, wat elke ouder graag zal ontvangen.

Other customers bought

Productbeschrijving

Als een baby net geboren is, is er zoveel om te regelen, te doen en te leren. Zoveel nieuwe dingen die de kersverse ouders overweldigen, en dan ook nog eens al die vrienden en familieleden die langs willen komen om het kleine grut te komen bewonderen. Op die momenten is het goed om de vermoeide ouders er een klein beetje aan te herinneren hoe trots ze mogen zijn op hun kleine kindje. En ook als ze dat op dat moment nog niet kunnen, kun je ze met dit leuke cadeautje een manier geven om altijd te herinneren wat voor een prachtig klein kindje ze op de wereld hebben gezet.

Een mooi fotolijstje waarin een mooie foto van de kleine gedaan kan worden, elke maand een nieuw fotootje zodat je kunt bekijken hoe je kindje groeit, allemaal samen in een leuk fotolijstje! En ook nog ruimte voor een afdruk van het handje van de kleine, zodat je nooit meer kunt vergeten hoe klein hij of zij ooit was! Een super mooi fotolijstje dat lang in de woonkamer zal hangen. Ook leuk voor vaders die al weer veel te snel hun kleine moeten missen omdat ze weer aan het werk moeten. Een geweldig en persoonlijk cadeautje! Ook geweldig voor grootouders die niet altijd van hun kleinkinderen kunnen genieten. Perfect ook voor grote zussen en broers die met dit fotolijstje hun broertje of zusje kunnen verwelkomen!

Productdetails

  • Afmetingen: 6 x9 cm (1 foto), 4 x 3 cm (12x foto) 9 x 13 cm (1 gipsafdruk)
  • Kleur: zilver
  • Inclusief gipsset

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-24T00:04:09+00:00