Contact

Kinderbestek "Nijntje“ met gravure

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Met deze vrolijke set kinderbestek met gravure is het lieve konijntje Nijntje is altijd in de buurt. Op de eetlepel, de theelepel en ook op het mes en de vork komt de naam van de kleine te staan, precies onder de afbeelding van Nijntje. Een uniek en handig cadeau voor kinderen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze bestekset zit ieder kind elke ochtend tevreden aan tafel, want dit is goed gezelschap! Wanneer Nijntje van de partij is, dan is het altijd gezellig. Op het onderste deel van het bestek kom je het stripfiguurtje telkens in een andere bezigheid tegen. De ene keer met een springtouw, de andere keer met een vlieger in de hand. Op alle vier de bestekdelen zijn zomerse activiteiten met Nijntje afgebeeld en op ieder deel staat de gewenste naam erboven gegraveerd.

Kinderen vinden het heerlijk om iets van zichzelf te hebben, net als ouders trouwens. Daarom is deze set met kinderbestek een cadeau waar kinderen veel waarde aan hechten. Dat kan voor de ouders een groot voordeel zijn, want niet alle kinderen willen altijd hun bordje leeg eten. Nu kun je erbij zeggen dat Nijntje het niet leuk vindt als niet alles opgaat!

De kleurrijke set met kinderbestek wordt geleverd in een prachtig doosje met Nijntje op de bovenkant. Binnenin liggen de bestekdelen op blauw fluweel, elk op een passend plekje. De exclusieve verpakking en het gepersonaliseerde kinderbestek zijn een prachtig cadeau-idee voor een kinderverjaardag.

Productdetails

  • Set bevat:
    • 1 vork
    • 1 mes
    • 2 lepels (eet- en theelepel)
  • Met individuele gravure naar wens op de steel
  • Versierd met de stripfiguur "Nijntje“ bij verschillende zomeractiviteiten
  • Let op: a.u.b. geen speciale tekens gebruiken bij het personaliseren!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-23T19:53:13+00:00