Contact

Sleutelhangers "Home sweet home"

Vanaf € 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke set heb je niet alleen een mooie en gepersonaliseerde sleutelhanger voor aan je sleutelbos maar kan je tevens thuis veilig jouw sleutels ophangen zodat je deze altijd terug kan vinden. De sleutelhangers "Home sweet home" zijn de ideale set voor in een gezellig en knus huis.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie veel onderweg is kan het meeste genieten van weer lekker thuiskomen. Dat is waar je weer even tot rust kan komen en op kan laden voor een nieuwe dag. Met dit leuke cadeau kan je een stukje van huis mee naar buiten nemen. Goed als herinnering aan waar je het allemaal voor doet en met wie je thuis bent. De home sweet home sleutelhangers zijn veel meer dan alleen een mooie houten set sleutelhangers. Dit cadeau heeft alles in zich om van een huis een echt thuis te maken.

De set bestaat uit 2 sleutelhangers in de vormen van een mannetje en een vrouwtje en passen als een puzzel perfect in het huisje. Dit is niet alleen symbolisch heel mooi maar ook ontzettend handig. Met deze home sweet home sleutelhangers weet je altijd waar je jouw sleutels weer terug kan vinden. Daarnaast zorgt dit huisje ervoor dat je bij thuiskomst meteen weet of jouw familie compleet is. Bij dit cadeau heb je tevens de mogelijkheid om beide sleutelhangers te voorzien van een naam. Zo kan je hier een nog persoonlijker cadeau van maken welke fantastisch in ontvangst genomen zal worden. Leuk voor iedereen met een eigen huisje en ideaal om te geven.

Productdetails

  • Formaat: 12 x 12 cm
  • Gemaakt van beukenhout

Productdetails

  • Formaat: 12 x 12 cm
  • Gemaakt van beukenhout

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-11-29T12:28:58+00:00