Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Fotopuzzel in hartvorm (63 stukjes)

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Okay, we geven toe dat het niet per se een goed idee lijkt om iemand een gebroken hart cadeau te doen, maar er is natuurlijk altijd de uitzondering op de regel. En dit cadeau is zeker zo’n uitzondering. Het in elkaar zetten van dit romantische puzzelhart zal namelijk stukje voor stukje zorgen voor plezier en wanneer de puzzel af is en de foto zichtbaar, dan wordt al snel duidelijk dat er niets zo mooi is als een gebroken hart dat geheeld is.

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze puzzel bestaat uit 63 stukjes en wie hem in elkaar zet, ziet langzaam maar zeker een mooie foto verschijnen. Een foto die jij gekozen hebt. Bijvoorbeeld van een bevriend stel tijdens hun huwelijk, van jou en je vriendin op vakantie of van het favoriete huisdier van je moeder.

Omdat je de foto zelf kunt uitkiezen, raden wij vooral aan om lekker creatief te zijn. Ga voor een mooie zelfgemaakte foto of maak een collage van verschillende beelden. Kies een originele prent en verras iemand zo met de meest romantische puzzel ooit!

Dit cadeau is dankzij zijn hartjesvorm perfect geschikt om te geven op Valentijnsdag, maar ook je moeder of oma kun je met dit cadeau goed verrassen – en moeders en oma’s houden altijd van puzzelen. Dankzij de mogelijkheid om zelf de afbeelding op deze puzzel te kiezen kun je met dit geschenk alle kanten op!

Productdetails

  • Puzzel in hartjesvorm
  • 63 stukjes
  • Met foto-opdruk naar keuze
  • Materiaal: karton
  • Afmetingen: 20x25 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T01:22:25+00:00