Contact

Philippi: Stresskiller "Malo"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Druk, druk druk, het is bijna onmogelijk gas terug te nemen. Dat is een kenmerk van stress en daarvoor is de Stresskiller „Malo"van designer Philippi een creatieve oplossing. Een passend cadeau voor vrienden en kennissen die met stress te maken hebben.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een magnetische sokkel en 200 verschillende stalen bolletjes zorgen voor oneindig veel mogelijkheden. Door de magnetische aantrekkingskracht zijn alle bolletjes met elkaar verbonden. Leg ze op de sokkel en ze vinden meteen hun eigen weg. Hierdoor ontstaan iedere keer een ander, abstract bouwwerk dat er altijd weer interessant en modern uitziet.

Een perfecte afleiding als het zicht op een gewenste oplossing voor een probleem door te veel werk verloren dreigt te gaan of als je door te veel stress de bomen niet meer van het bos kunt onderscheiden. Bij dergelijke momenten kan deze stresskiller „Malo" wonderen verrichten. Alle aandacht ligt namelijk opeens bij de bolletjes en de nieuwe vormen die ontstaan. Nu wordt er niet meer met het hoofd gewerkt, maar met de handen en dat zorgt al meteen voor een afbouw van de stress.

Een prachtig geschenk voor drukke mensen, maar ook voor minder stressgevoelige personen. Immers, deze stresskiller is door de zilverkleurige bolletjes op de zwarte ondergrond ook een modern en chique accessoire in huis of op het bureau in kantoor. Door de bijzondere vorm, die dus altijd weer anders kan zijn, is het een absolute blikvanger die voor de nodige afwisseling zorgt. Door het hoogwaardige design is dit cadeau geschikt voor mannen en vrouwen.

Productdetails

Philippi: Stresskiller „Malo"

  • Material: Kunststoff, Zinklegierung, Stahl
  • Länge: ca. 9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-19T22:46:13+00:00