Contact

XL-spaarpot voor gokkers

€ 31,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Ken je iemand die er wel van houdt om op zijn tijd een gokje te wagen? Dan is dit cadeautje voor diegene een perfect idee, want met deze spaarpot win je altijd. Na het inwerpen van een muntstuk kun je aan het hendeltje trekken zodat de rollen gaan draaien. De kans is groot dat je net als bij een echte gokkast, je geld kwijt bent, maar dat is niet erg, want het wordt gewoon netjes voor je opgespaard.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Met geld is het altijd de vraag wat je ermee moet doen. Shoppen, of toch sparen? Lekker uitgeven en lol maken of verstandig doen en wat bewaren voor wanneer de nood wat hoger is? Je kan er ook altijd voor kiezen om een gokje te wagen, maar meestal weet je dan zeker dat je de centen kwijt bent.

Dat is waar dit cadeautje een uitkomst biedt. Met deze gokkast kun je namelijk nooit echt verliezen. Als je geen prijs hebt wordt je muntje ingeslikt, net als bij een echte gokkast. Alleen dit exemplaar bewaart het vervolgens voor je, zodat je er later nog iets echt zinvols mee kunt doen. Heb je wel prijs? Dan mag je het muntje opnieuw inwerpen en een tweede gokje wagen, net zolang tot je het geld hebt gespaard.

Gokken was nog nooit zo verstandig en sparen nog nooit zo leuk als met dit ludieke cadeautje. Zo kun je dit cadeau ook prima geven aan vrienden die samenwonen, zodat ze hem bijvoorbeeld als drinkpotje kunnen gebruiken door er het statiegeld mee op te sparen.

Productdetails

  • Spaarpot en gokautomaat in een
  • Met lampjes en geluiden
  • Werkt op 2 AA-batterijen (niet meegeleverd)
  • Speelmechaniek werkt ook zonder batterijen
  • Afmetingen: ca. 37,5 × 20 cm
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T14:01:17+00:00