Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Tover fotomok

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Natuurlijk zal de jarige zich hartelijk bedanken, maar kan hij of zij de bedenkelijke blik onderdrukken? Een zwarte mok is niet echt bijster origineel. Totdat je de beker vult met koffie of heet water en opeens de perfect weergegeven gepersonaliseerde foto op de buitenkant verschijnt. Niet voor niets heet dit originele cadeau een tover fotomok!

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is altijd leuk om iemand even in het ootje te nemen. In dit geval bepaal jezelf hoe lang je wacht om het geheim achter deze magische tovermok te verraden. De ontvanger zal vast en zeker zeggen dat zwart in ieder geval een kleur is waarop je niet zoveel vuil ziet. Dan kun je knikken of je kunt voorstellen om de mok meteen met hete vloeistof te vullen. 'Dat moet direct na het uitpakken, slechts één keer, dat zei de verkoper'. Met zo'n leugentje om bestwil neemt het design van dit verjaardagscadeau opeens hele andere vormen aan.

De bij de bestelling uitgekozen foto wordt zichtbaar als de mok met een hete vloeistof wordt gevuld. Haarscherp zie je opeens de leuke vakantiefoto, de foto van de hond of die van je vriend of vriendin. Een cool cadeau-idee voor tal van gelegenheden.

Hoe je met het verrassingseffect omgaat, dat bepaal je natuurlijk zelf. Je kunt er een hele goochelshow omheen bouwen als je wilt. In ieder geval zal de ontvanger verbluft reageren als de mok opeens kleur begint te krijgen en zelfs een zuivere foto tevoorschijn tovert. De zwarte laag verdwijnt en wordt wit, terwijl tegelijkertijd de foto opdoemt. Een bijzonder origineel cadeau-idee!

Productdetails

Tover fotomok

  • Mok van keramiek met magic thermo-effect
  • Wisselt bij het vullen met hete vloeistoffen van zwart naar wit met foto
  • Afmeting: ca. 9 cm hoog, Ø 8 cm
  • Beschermen tegen lichtinval, niet uv-bestendig

Let op: Mok is niet geschikt voor de magnetron en de vaatwasmachine

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T04:08:08+00:00