Contact

Trofee "Venus" met gravure

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Heb je de beste moeder van de wereld, de mooiste vriendin of de coolste oma? Laat het haar weten met deze trofee! Want ook al waarderen we de mensen in ons leven heel erg, we vergeten het af en toe tegen ze te zeggen en dat is toch jammer. Met deze trofee heb je de kans om een mooi compliment cadeau te doen, zodat de ontvangster kan zien dat je blij met haar bent.

* Verplichte velden

€ 24,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Het krijgen van een compliment geeft een warm gevoel van binnen maar er een uitdelen kan vaak net zo gelukkig maken. Jammer genoeg zijn mensen meestal meer geneigd hun ongenoegen te uiten dan juist eens iets positiefs te benadrukken. Met deze trofee kun je een belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje zetten door te laten zien dat zij voor jou de nummer 1 is.

Dit beeldje is geschikt als cadeau voor Moederdag of een verjaardag. Daarnaast fungeert het ook prima als cadeautje om iemand een hart onder de riem te steken in een moeilijke tijd of als een bedankje wanneer iemand je heeft geholpen. Het elegante goudkleurige beeld is de abstracte vertoning van een vrouw die een ster omhoog houdt. Het beeldje staat op een zwarte sokkel waarop een persoonlijke tekst kan worden gegraveerd. Vanwege het stijlvolle geheel verdient het zeker een ereplaatsje in de kamer.

Is jouw zus de liefste van de wereld of is er geen betere juf of buurvrouw dan de jouwe? Laat een speciale vrouw in jouw leven zien dat ze wat jou betreft een podiumplaats in je leven heeft en onvervangbaar is. Met dit liefdevolle cadeau zet je een compliment extra kracht bij en zal je de ontvangster zeker laten stralen. Natuurlijk is dit beeld ook te gebruiken als prijs voor verschillende wedstrijden.

Productdetails

  • Hoogte: ca. 20 cm
  • Materiaal: kunststof, marmer
  • Graveerplaat: 5,5 x 2 cm met ruimte voor 30 tekens
  • Let op: Geen speciale tekens mogelijk bij gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T08:47:20+00:00