Contact

Kurken prikbord “Wereld”

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dit accessoire is niet alleen een fraaie wereldkaart om aan de muur te hangen, het is ook een prikbord van kurk om notities en andere spulletjes op vast te pinnen. Met deze prachtige blikvanger leuk je elke kamer direct op! Hij is natuurlijk het leukst als je hem vol hangt met herinneringen aan reizen en vakanties. Een leuk cadeau-idee voor wereldreizigers!

Other customers bought

Productbeschrijving

De meeste mensen zweren tegenwoordig bij de agenda op hun smartphone, maar een ouderwets prikbord kan soms toch ook reuzehandig zijn! Je loopt er langs en ziet meteen dat je yoghurt moet kopen voor morgen, dat de auto overmorgen uit de garage komt en dat deze week dat boek terug moet naar de bibliotheek. Dit prikbord met daarop een wereldkaart kan voor talloze doeleinden worden gebruikt en overal in huis worden opgehangen.

Eigenlijk is het kurken prikbord “Wereld” te mooi om er kaartjes of briefjes aan te hangen. Je kunt hem beter gebruiken om foto´s en andere herinneringen op te hangen bij de landen waar je al bent geweest of er andere spulletjes op achter te laten. Het opgerolde prikbord met landkaart van kurk wordt geleverd met 25 pins, zodat je al meteen kunt experimenteren met het ophangen van kaarten, memo's, sleutels of andere spulletjes.

Het kurken prikbord “Wereld” is een passend cadeau voor globetrotters en iedereen die vaak kriskras over de wereld reist. In de keuken beidt hij plaats voor boodschappenbriefjes en recepten, terwijl hij in de woonkamer met ansichtkaarten en foto's kan worden gevuld. Je kunt er ook voor kiezen er helemaal niets op te hangen en gewoon te genieten van de wereld in kurk.

Productdetails

  • Afmetingen: 58 × 82 cm
  • Inclusief 25 pins
  • Materiaal: kurk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T04:35:21+00:00