Contact

Cap Zappa – flesopener en dopjesschieter

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dit feestje kan wel eens lang gaan duren! Met deze flesopener kan je niet alleen de bierflesjes openen, maar ook nog eens de dopjes wegschieten. Het openen van flessen wordt zo leuk dat jij en je vrienden bijna niet kunnen stoppen. Met dit cadeau gaan de avonden zeker langer dan gebruikelijk duren!

Other customers bought

Productbeschrijving

Kroonkurk eraf halen, aanspannen, richten en op de knop drukken. En daar vliegt de dop! De Cap Zappa kan de dopjes tot wel vijf meter ver weg schieten. Dus ook je vrienden die een stuk verderop zitten, hebben kans geraakt te worden. Nu heeft iedereen zin om deze flesopener te gebruiken. Dit is een perfect cadeau voor je beste vriend die graag een biertje drinkt. Als je er twee hebt, kun je er zelfs wedstrijden mee spelen. Wie kan zijn dopje het verste weg schieten? Een geinige gadget voor mannenavonden met je vrienden.

De designers van deze geniale opener hebben niet lang na hoeven denken over het design van de gadget, want de functie is het allerbelangrijkste: flessen openen en kroonkurken wegschieten. Over de kleur is wel lang en uitvoerig nagedacht, want door de opvallende oranje kleur is hij zelfs in schemerige ruimtes goed te zien. Dus als weer iemand probeert de Cap Zappa te pakken, heb je hem meteen door.

Bovendien is aan de opener een sleutelhangerring bevestigd, waardoor je deze makkelijk aan je sleutelbos kunt hangen. Zo heb je de Cap Zappa altijd bij je, want andere flesopeners zijn veel te saai. Deze gadget zorgt zeker voor geweldige avonden. Bovendien raak je de flesopener zo nooit kwijt – ook niet na een biertje te veel. De flesopener en dopjesschieter is in ieder geval een geinig cadeau voor alle bierdrinkers, die het ook leuk vinden in de vrije tijd wat te oefenen.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-09T21:22:03+00:00