Contact

Diamantvormige Whiskyglazen set

€ 33,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zo prachtig als een diamant is deze set Whiskyglazen in de vorm van diamanten. De manier waarop de hoeken van de glazen de breking van het licht beïnvloeden op de Whisky garandeert extra genot van je favoriete drankje.

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoewel het bij het drinken van Whisky gaat om de combinatie van geur en smaak is het nou eenmaal zo dat het oog ook wat wilt. En wat voor Whisky geldt is even waar voor elke andere drank. Presentatie is de sleutel tot succes bij eten en drinken en het toppunt van jezelf presenteren is met diamanten. Wanneer we al deze aspecten samen gooien dan kom je vanzelf uit bij de Diamantvormige Whiskyglazen set.

Deze set bestaat uit 2 glazen welke qua vormgeving en kwaliteit de diamant onder de glazen zijn. De elegante en tegelijkertijd scherpe hoeken van beide glazen breken het licht wat op je Whisky schijnt waardoor deze nog mooier en lekkerder lijkt dan tevoren. En met 9,5 x 9 cm per glas liggen ze ook nog eens super fijn in de hand. Een genot om uit te drinken is deze prachtige set van twee diamantvormige whiskyglazen. En voor wie niet van Whisky houdt zijn deze glazen natuurlijk te gebruiken voor welke drank je maar wilt.

Hoewel de glazen van hoogwaardige Borosilcaatglas zijn gemaakt kan je ze toch beter uit de vaatwasser en magnetron houden om de schittering van het glas te blijven garanderen. Een diamant moet immers schitteren. De set wordt geleverd in een mooie zwarte geschenkdoos en is direct als cadeau te geven voor een speciale gelegenheid.

Productdetails

  • Set bestaande uit 2 glazen 
  • In mooie zwarte geschenkdoos 
  • Formaat: ca. 9,5 x 9 cm 
  • Gemaakt van borosilicaatglas 
  • Niet geschikt voor magnetron en vaatwasser

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T12:56:23+00:00