Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Brillenpoetsdoek met foto

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Wie de dingen graag helder ziet kan niet zonder een brillenpoetsdoekje, als diegene een bril draagt tenminste. Dit doekje is niet alleen handig om brillenglazen te poetsen, maar het mag zelf mag ook gezien worden. Je kunt er namelijk een foto of afbeelding naar keuze op laten drukken. Zo kan de ontvanger na het poetsen weer goed zien wie hem of haar dat mooie brillendoekje ook alweer gaf.

€ 11,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms is het moeilijk om het juiste cadeautje te vinden. Sommige mensen hebben nu eenmaal alles al, of vinden niet alles leuk. Wanneer je een kleinigheidje voor een brildragende vriend of familielid zoekt, zit je met dit brillenpoetsdoekje altijd goed.

Niet alleen geef je hiermee een cadeau dat gewoon praktisch is, en voor sommigen zelfs keihard nodig, ook geef je een cadeau dat kan dienen als mooie herinnering. Op dit doekje kun je namelijk zelf een afbeelding laten drukken. Dat kan een mooie familie- of vakantiefoto zijn, een collage die je zelf hebt gemaakt of natuurlijk een afbeelding van een tekening of ander kunstwerk.

Laat je creativiteit heerlijk z’n gang gaan en creëer het mooiste brillenpoetsdoekje van de hele wereld. Zo maak je zeker weten een cadeau dat altijd goed zal vallen – bij brillendragers althans. Als de ontvanger de bril gepoetst heeft, zal hij of zij zeker versteld staan van dit mooie doekje!

Productdetails

  • Brillenpoetsdoek met foto
  • Materiaal: 100% polyester
  • Grootte: 15 x 17,5 cm
  • Niet wassen boven 40°C
  • Geen bleekmiddel gebruiken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T04:40:54+00:00