Contact

Boeketvaas

€ 99,00
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze boeketvaas van Philippi verfraait ieder bureau en iedere tafel. Modern design en het klassieke boeket bloemen gaan in dit fantastische cadeau-idee hand in hand. Een prachtig geschenk voor liefhebbers van bloemen.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze boeketvaas bestaat uit een ronde, glazen plaat en elegant vormgegeven kokers van messing. In iedere koker kan een bloem worden gestoken, zodat al snel een uniek en kleurrijk bloemenarrangement ontstaat.

De kokers hebben allemaal verschillende afmetingen en zijn op verschillende wijzen gebogen. Daardoor ontstaat samen met de bloemen een uniek decoratief object met een moderne en sfeervolle uitstraling. De metalen kokertjes kunnen allemaal met water worden gevuld, zodat de bloemen ook lang vers blijven. Het ontwerp van deze moderne vaas is afkomstig van de kunstenaar Christian von Ahn, die zich door wilde bloembedden in de natuur liet inspireren. Hij maakte gebruik van de tijdloze materialen glas en messing en creëerde vervolgens deze bijzondere constructie, die op tal van plekken in huis neergezet kan worden om de omgeving op te fleuren.

Anders dan bij een klassiek boeket bloemen kunnen hier de aparte bloemen altijd weer door andere bloemen worden vervangen. Zo kun je met deze blikvanger altijd een nieuwe vaas met bloemen samenstellen en jezelf en anderen verrassen. Natuurlijk kan de excentrieke vaas ook worden gebruikt voor artificiële bloemen of andere decoratieve voorwerpen om een bijzonder boeket te arrangeren. Een passend cadeau voor bloemenliefhebbers en fans van decoratieve, moderne highlights.

Productdetails

  • Ø 24 cm
  • Materiaal: glas, messing verchroomd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T10:24:03+00:00