Contact

Klassieke briefopener met gravure

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Stijlvol een brief openen, dat lukt het best met deze klassieke briefopener. Het is een heerlijke bezigheid en de briefopener speelt hierbij een belangrijke rol. Personaliseer het cadeau met een tekst en een decoratieve highlight voor de studeerkamer is geboren!

* Verplichte velden

Other customers bought

Productbeschrijving

Hij is terug van weggeweest, de klassieke briefopener. Dit hoogwaardige model is niet alleen zeer handig om een brief mee open te snijden, maar het is ook een prachtig accessoire om te zien of om gewoon even in de hand te houden. De edele, zilveren kleur en de hoogwaardige afwerking bezorgen deze klassieke briefopener een luxueus karakter. Met dit accessoire in huis is de tijd van het openscheuren van enveloppen definitief ten einde.

Dit smalle, spits toelopende voorwerp is voorzien van een handvat en dat stukje maakt de briefopener zo bijzonder. Hier kan namelijk een tekst van 20 tekens op worden gegraveerd. Daarmee personaliseer je het cadeau en dat zorgt voor een bijzondere en vertrouwde band tussen de klassieke briefopener en de toekomstige eigenaar ervan.

Ook als de briefopener niet wordt gebruikt heeft het voorwerp een functie en wel als bijzonder accessoire met een tijdloos en klassiek design. Voor de studeerkamer of het bureau is de briefopener een stijlvolle aanvulling waar altijd wel een plaatsje voor te vinden is. Met deze briefopener is het een bijzondere gebeurtenis om brieven te openen, van kerstpost tot liefdesbrieven en van reclamepost tot onverwachte brieven, dit persoonlijke cadeau opent ze allemaal met veel plezier!

Productdetails

  • Lengte: 18,5 cm
  • Verzilverd

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-23T20:13:07+00:00