Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Personaliseerbaar hartkussen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Love is in the air met dit hartkussen met persoonlijke foto. Dit personaliseerbare cadeau is heerlijk om mee te knuffelen, zeker als de afbeelding van de geliefde er groot op staat. Kies een persoonlijk cadeau voor iemand die je het van harte gunt!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een kussen om mee te knuffelen, om tegen je aan te drukken en om herinneringen mee op te halen. Het kan allemaal met dit hartkussen, dat je van een persoonlijke foto kunt voorzien. Ben je zelf veel onderweg, dat kun je natuurlijk dagelijks via sms, WhatsApp of andere elektronische media met elkaar in contact blijven. Dat is leuk, maar het blijft natuurlijk afstandelijk.

Meer warmte komt er tot stand als je je partner in je armen kunt nemen, met hem of haar kunt knuffelen of tegen je aandrukken. Dit hartkussen is hiervoor perfect geschikt, ook al is het een foto die op het kussen is afgedrukt. Geef je vriend of vriendin, je vrouw of man een hartkussen met een foto erop die jou het beste weergeeft. Is de partner op reis, dan kan de ander in bed toch nog heerlijk genieten van het zachte kussen met zijn of haar afbeelding.

Natuurlijk kan het hartkussen ook als persoonlijk cadeau voor vrienden of familieleden worden gebruikt. De grootouders verheugen zich vast en zeker op een hartkussen met de kleinkinderen erop en de ouders wederom op een hartkussen met een afbeelding van hun kinderen. Heerlijk tot rust komen op een persoonlijk kussen, dat zorgt voor extra veel ontspanning!

Productdetails

  • Afmetingen 40 x 44 cm
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-23T21:36:37+00:00