Contact

Kussen met hart en namen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een hart verbindt mensen met elkaar. Wil je jouw band met je allerbeste vriend of vriendin nog eens accentueren, dan is dit personaliseerbare cadeau een prachtig gebaar. Het past perfect bij Valentijnsdag of een verjaardag, maar het kussen met bedrukt hart kun je ook altijd spontaan cadeau doen!

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Een kussen is een cadeau waar je zowel hem als haar een groot plezier mee kunt doen. Dit kussen met hart opdruk is echter meer dan een handig accessoire voor in huis. Wie een hart met twee namen ziet weet eigenlijk al genoeg. Wereldwijd is een hart het symbool voor liefde. Niet voor niets zie je in iedere stad wel een hart van graffiti met twee namen er omheen. Ook dat is een teken om duidelijk te maken dat twee mensen elkaar hebben gevonden en hartstochtelijk verliefd zijn!

Je hebt de mogelijkheid twee namen op dit kussen te laten drukken. Misschien ligt het voor de hand om de namen van jezelf en die van je vriend of vriendin te nemen, maar er zijn natuurlijk tal van andere mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld een origineel cadeau voor de trouwdag van je ouders of grootouders. Ook een bevriend stelletje kun je met dit kussen een keer verrassen. Daarnaast zou je zelfs bij iemand die een lieve hond of kat heeft de naam van het huisdier op het kussen kunnen laten drukken.

Het romantische kussen is van een perfecte kwaliteit en gaat lang mee. Mocht er een keer een vlek op komen, dan was je de afneembare hoes gewoon bij maximaal 40°C in de wasmachine. Je hebt de keuze uit 6 verschillende kleuren om het hart en de namen op het chique, witte kussen te laten drukken.

Productdetails

Kussen met bedrukt hart

  • 2 namen om te kiezen
  • Let op: Geen speciale tekens!
  • 40 x 40 cm
  • Glad, glanzend oppervlak
  • Materiaal: 100% polyester
  • Hoes afneembaar (ritssluiting) en wasbaar bij maximaal 40°C

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-06T17:44:46+00:00