Contact

Toiletgolf

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een balletje slaan kan nu gewoon thuis in je eigen badkamer. Met de Toiletgolf set kan je even je momentje van rust combineren met het oefenen van je slag. Met dit cadeau raak je nooit meer uitgeput.

Other customers bought

Productbeschrijving

Even lekker een balletje slaan om tot rust te komen is voor de meeste van ons een luxe die net iets te ver van ons bed is. Maar met de Toiletgolf breng je dit wel een stuk dichterbij. Sterker nog je brengt het direct je badkamer in. De Toiletgolf is een set gemaakt voor bij het toilet waarmee jij al zittend je slag kan oefenen en als een pro de badkamer weer kan verlaten.

De Toiletgolf set is helemaal compleet om ongestoord een balletje te kunnen slaan op het toilet. De set bestaat uit een Golfclub, een Hole, een Golf Pad, 2 Golfballen en ook erg belangrijk een Do Not Disturb bordje voor aan de deur. Met de Toiletgolf set is er geen enkele reden meer om je te vervelen op het toilet. En pro worden in golf is met deze set een gemak. Niemand zal je storen met het bijgeleverde Do Not Disturb bordje en je krijgt er 2 golfballen bij om nog door te kunnen spelen zelfs wanneer je helemaal mis slaat. En voor wie er zelfs van zo dichtbij moeite mee heeft om de Hole te vinden heeft deze set een vlaggetje om de locatie nog even te verduidelijken.

Oefen je golf skills of geef deze set cadeau aan een collega of vriend van wie jij vindt dat deze wel wat hulp kan gebruiken. De Toiletgolf set wordt al gauw een favoriet cadeau waardoor je vrienden jouw toilet permanent zullen bezetten.

Productdetails

De set bestaat uit:

  • 1x Golfclub
  • 1x Hole
  • 1x Golf Pad
  • 2x Golfballen
  • 1x "Do Not Disturb" bordje
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-06T12:41:14+00:00