Contact

Scratch Map – deluxe editie

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Globetrotters opgelet! Deze wereldkaart brengt op een leuke en decoratieve manier in beeld waar je op de wereld al bent geweest. Deze deluxe editie toont een complete wereld van goud, met achter de krasvakjes een kleurrijke achtergrond.

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor of na het krassen, bij de Scratch Map deluxe editie ziet de wereldkaart er altijd fraai uit, ook al zijn er nog geen landen vrij gekrast. Als uiteindelijk wel het goudlaagje van alle landen er af is gekrast, dan heb je een kleurrijke wereld voorhanden. Bovendien heeft deze deluxe editie nog meer extraatjes in petto in vergelijking met de normale editie. Naast de gouden uitstraling kun je hier bijvoorbeeld ook eilanden ontdekken. Dit is een echte musthave voor iedereen die graag onderweg is op onze planeet.

Een perfect cadeau idee voor wereldreizigers. Het principe is eenvoudig: heb je een bepaald land bezocht, dan neem je een munt en kras je het goudkleurige oppervlak van dat land op de kaart weg. Onder het gouden laagje stuit je op een fraaie, bontgekleurde ondergrond. Zo wordt de chique, goudkleurige wereldkaart land na land een landschap met diverse kleuren. Voor globetrotters en hartstochtelijke reizigers is dit een buitengewoon origineel cadeau, want ook thuis blijf je met deze kras wereldkaart in gedachten bij de vele reizen die achter je liggen. Verras een familielid, vriend of kennis en schenk hem of haar deze wereldkaart in een edele cadeauverpakking.

Productdetails

  • Gouden editie 
  • Om te krassen
  • Papier met een laagje
  • 82,5 x 59,4 cm
  • In mooie cadeauverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-24T00:48:20+00:00