Contact

Zonvanger "Hart"

€ 6,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Wie kijkt er niet altijd graag naar een lichtgevend hart? Een leuke manier om een mooi accent in je tuin aan te brengen. Met deze zonvangers die licht geven aan de randen krijg je een bijzondere aanblik. Door het fluorescerende acryl wordt UV-licht omgezet in zichtbaar licht, waardoor vooral 's avonds en 's ochtends een bijzonder schouwspel ontstaat.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een warm hart dat straalt, dat wenst iedereen toch? Een prachtig cadeautje, waarmee je een mooi hart in je tuin of op je balkon brengt. Deze leuke zonvangers zijn niet alleen leuk in het voorjaar en de zomer, maar het hele jaar door geven ze een vrolijk tintje aan je tuin of op je balkon dankzij een speciaal materiaal dat het onzichtbare UV-licht omzet in zichtbaar licht. Op die manier wordt elke grijze bewolkte dag - waar Nederland er helaas veel te veel van kent - toch een kleurrijke en verlichte dag!

Aan de rand van het hart komt het zichtbaar gemaakte licht tevoorschijn, waardoor het een bijzondere aanblik geeft. Een mooi effect, dat zelfs bij bewolking plaats vindt! Een leuke manier om kleur en licht in je tuin of balkon aan te brengen. Steek hem eenvoudig in de grond en geniet het hele jaar door van deze hartverwarmende tuinaccessoire. Of hang hem op, bijvoorbeeld tussen de planten of aan een boom. Waar je hem ook hangt of plaatst, je krijgt er een opvrolijker bij die niemand over het hoofd zal zien! Een hart dat altijd voor een hartverwarmende uitstraling zorgt, in welk jaargetijde dan ook.

Productdetails

  • Materiaal: fluorescerend acryl
  • Lengte: 6 cm, met staaf (25 cm) en kegelophanging

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-26T05:19:03+00:00