Contact

Zelfroerende beker

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Voor iedereen die na het opstaan nog te slaperig is om zelf te roeren, biedt deze beker de perfecte oplossing. De redder in nood bij ochtendhumeur! Terwijl je rustig wakker wordt en de krant leest, bereidt deze beker de heerlijkste dranken alvast voor. Een perfect cadeau voor alle thee-, koffie- of cacaoliefhebbers!

Other customers bought

Productbeschrijving

Het lijkt wel toverkunst! De zelfroerende beker roert alles zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Zelfs een lepel is niet nodig! Het ingebouwde roermechanisme roert thee, koffie, cacao en zelfs soepen perfect om, zonder dat daarbij enige sporen van melk of suiker achterblijven. Zo krijg je in minder dan een handomdraai een heerlijke warme drank geserveerd, die in de thermogelaagde beker ook nog eens extra lang warm blijft! Bovendien wordt een geheel afsluitbare deksel meegeleverd, waardoor je lievelingsdrank ook nog eens handig onderweg kan worden meegenomen. Met dit leuke en praktische cadeau kan de dag niet beter beginnen!

Voor iedereen, die zonder een wakkermakend kopje koffie of thee de dag niet kan beginnen, is de zelfroerende beker de perfecte gadget. Een ochtendhumeur zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je hoeft nooit meer gestresst op te staan: koffie of thee worden omgeroerd, terwijl u in de tussentijd vast geniet van het ontbijt en in rust de krant leest. De beker is bovendien het beste gezelschap op weg naar werk. Een ideaal cadeau voor die ene collega met ochtendhumeur of voor anderen, die moeite hebben met wakker worden.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-05-22T09:59:28+00:00