Contact

Zakdoekhouder "Paaseiland"

€ 34,90
Incl. btw
- +
Een moai is een groot stenen beeld op Paaseiland in de Zuidelijke Oceaan, het is maar dat je het weet. Dit model is een speciale uitvoering van een moai die je niet op het eiland aantreft, want het is een zakdoekhouder! De neus van deze opvallende verschijning is gevuld met zakdoekjes. Een absurd en toch geniaal cadeau-idee.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze enorme beelden van steen stammen uit een oeroude cultuur en vind je op Polynesische eilanden. Ze zijn enorm zwaar en niemand weet precies waarom ze ooit zijn gebouwd. Dat ze in het verre verleden als zakdoekhouder fungeerden, dat is een theorie die niemand aannemen wil. Maar dit model is wel degelijk geschikt om zakdoekjes mee te vullen. Je hoeft de zakdoekjes er gelukkig niet één voor één in te stoppen, maar je plaatst heel eenvoudig een standaard tissuedoos aan de achterkant in het hoofd. Vervolgens blijkt de opening van de tissuedoos zich precies achter de neus van de moai te bevinden. Daarna is de moia bereid om zakdoekjes af te geven.

Het kunststof moai beeld met lavasteen look is een coole decoratie in de badkamer, waar het grote hoofd een absolute blikvanger is. Het is handig bij het opbrengen van make-up of juist het verwijderen ervan. Ook in de woonkamer of in de gang misstaat dit imposante kunstwerk niet. Een passend cadeau-idee voor globetrotters, maar ook liefhebbers van excentrieke woonideeën komen met de zakdoekhouder ''paaseiland'' volop aan hun trekken. Verkouden zijn heeft opeens ook zijn voordelen, want is het niet leuk om je zakdoekje uit een de neus van een eeuwenoud beeld te kunnen trekken?

Productdetails

  • Materiaal: kunststof met lavasteen look
  • Afmetingen: 34 x 15 x 14 cm
  • Gewicht: ca. 500 g
  • Te gebruiken met iedere standaard tissuedoos

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T19:41:42+00:00