Contact

XXL Beer starten met gravure

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Wow, wat een trots monument van gerst sap genot! Deze XXL bierglas wordt gevormd ter ere van de traditionele laarzen drinken, wordt geleverd met een capaciteit van maar liefst 2 liter en bovendien nogal met een persoonlijke inscriptie. Grote gift voor bierliefhebbers en -Könner!

* Verplichte velden

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie lacht vermoeid door een 0,5-bier - misschien heeft behoefte aan een passend statussymbool in de vorm van deze XXL Beer laars! Dit maakt het meteen duidelijk wie de trotse Bierkönig, de indrukwekkende container wordt geleverd met een persoonlijke inscriptie.

Voor de hectische on-ex-bier drinken boot is zeker niet geschikt; in aanvulling op een gewoon bier spier en geduld wordt gevraagd om de double degree legen. Of de eigenaar is royaal; worden zelden aangevuld op communautair Drinking op zijn beurt de 2 liter inhoud heeft gegeven - en bezoekers zijn onder de indruk bepaald door deze ontzagwekkende XXL glas.

Als je laat geen vragen onbeantwoord, terwijl het drinken, die zeker kunnen genieten voor bier laarzen met graveren. Of het nu voor het Oktoberfest, voor algemeen 's avonds rond het voetbal' s avonds of in de zomer barbecues - de trotse laarzen kunnen altijd in het seizoen. Onderkant boven!

Productdetails

XXL Beer starten met gravure

Met individuele gravure - in het voorbeeld "Bier Koning Linus"
Materiaal: Glas
Capaciteit: 2 liter
Lengte: ongeveer 32,5 cm
Let op: gebruik geen speciale tekens voor het graveren!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-23T20:33:55+00:00