Contact

Wijnglas “Upside Down”

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

“Ik weet niet of het komt omdat ik wat te diep in het glaasje heb gekeken maar staat alles nu op zijn kop?!” Wellicht valt het mee, want originele geschenk is inderdaad een omgekeerd wijnglas en dat is ook precies de bedoeling. Een ludiek cadeautje dat zo nu en dan zeker voor een verrassend effect zal zorgen.

Other customers bought

Productbeschrijving

Met dit cadeautje creëer je een omgekeerde wereld. Want dat wijnglas, dat hoort toch andersom? Ja, een normaal wijnglas wel, maar dit niet. Dit is namelijk een superdeluxe te gek gaaf cadeautje dat jij aan een vriend of vriendin kunt geven!

Het wijnglas heeft een inhoud van 0,375 liter en is zeker niet alleen een fopartikel. Je kunt er namelijk daadwerkelijk uit drinken. Maar inderdaad: er moet vooral gelachen worden. Daarom is dit cadeau perfect geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld een huisfeestje.

Als je iemand wilt verrassen met een origineel cadeautje met een twist, dan is het “Upside Down” wijnglas zeker een aanrader. Maar let op bij het proosten, want de glazen laten klinken is waarschijnlijk nog nooit zó vreemd geweest.

Productdetails

  • Omgekeerd wijnglas
  • Drinken uit de voet
  • Inhoud: 0,375l
  • Materiaal: glas
  • Kleur: transparant

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T10:49:59+00:00