Contact

Vaas “Cactus”

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

vanaf 09.01.

Deze cactus prikt niet, maar ziet er wel goed uit. En nog leuker: Deze cactus dient als vaas voor andere bloemen en planten. Een cactus die een bosje bloemen in leven houdt – die hadden we nog niet gezien. Een leuke woonaccessoire voor bloemenliefhebbers!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een bijzonder stukje aardewerk: Deze cactus is namelijk stiekem een vaas, waarin je bloemen een mooie plek kunt geven. Een leuk cadeautje met een originele twist, want hoe vaak zie je nu een roos, tulp of bosje bloemen uit een cactus groeien?

Deze grappige blikvanger is gemaakt van stevig aardewerk en is vormgegeven als typische woestijncactus, zoals je ze kent uit tekenfilms met cowboys of snelle vogels. Het exotische ontwerp kun je dankzij zijn originele look altijd wel ergens kwijt: In de vensterbank, op tafel of op het balkon bijvoorbeeld.

Dit woonaccessoire is vanzelfsprekend leuk om te geven aan iemand die net is verhuisd. Neem het mee naar de housewarming bijvoorbeeld. Maar ook wie al langer op een plek woont kan van deze vaas best blij worden. Een gaaf cadeautje voor wie van bloemen houdt!

Productdetails

Vaas “Cactus”
Inhoud: 1 vaas In cactus-design Met 3 decoratieve armen

  • Geschikt voor bloemen
  • Materiaal: keramiek
  • Grootte: ca. 18,5 x 14 x 20 cm
  • Gewicht: ca. 880 gr
  • Kleur: groen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-09-25T13:29:04+00:00