Contact

USB-koelkast

€ 26,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een echt cool cadeau is de USB-koelkast die op een warme zomerdag jouw blikje drinken in slechts 5 minuten kan afkoelen tot een heerlijk drinkbare 8,5 graden Celsius. Een perfect cadeau voor iedereen voor wie de koelkast te ver weg staat of gewoon geen zin heeft om er naar toe te lopen.

Other customers bought

Productbeschrijving

Er gaat weinig boven een lekker gekoeld drankje om een drukke dag even tot een halt te roepen. Een goed blik cola om op energie te komen of een lekker koud biertje om je dag mee af te sluiten. Met drankjes is temperatuur hetgeen wat de smaak het meeste beïnvloedt. Voor iedereen die altijd met gemak de controle wil hebben over z´n eigen gekoelde drinken is er deze handige USB-koelkast. De USB-oelkast is met een formaat van 14 x 8 x 7 cm precies gemaakt om een blikje drinken in no-time te koelen. In slechts 5 minuten kan deze knaller de temperatuur van jouw blikje terugbrengen naar 8,5 graden Celsius, een heerlijke temperatuur voor gekoelde dranken. En dit kan allemaal binnen handbereik want voor deze koelkast heb je geen stopcontact nodig.

De USB-koelkast krijgt zijn energie vanuit een USB-poort waardoor deze met iedere computer of laptop te gebruiken is. Je drinken afkoelen of gekoeld houden is nog nooit zo gemakkelijk en snel gegaan als met deze USB-koelkast. Dit cadeau is ideaal voor iedereen die geniet van een lekker gekoeld drankje op zijn tijd en perfect voor mensen die daar niet al te veel moeite voor willen doen. Met de USB-Koelkast heb jij alles binnen handbereik om het werk op je computer onafgebroken af te maken.

Productdetails

  • Aan te sluiten via USB op iedere computer of laptop
  • Voor 1 blikje van 33 cl
  • Verkoelt in 5 minuten je drinken tot 8,5 graden Celsius, afhankelijk van de buitentemperatuur
  • Met LED-binnenverlichting
  • Formaat: 14 x 8 x 7 cm Weegt 362 gram
  • Met 1,25 meter lange aansluitkabel Inclusief gemakkelijk te begrijpen
  • Engelstalige gebruiksaanwijzing
  • Kleur: Zwart

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-05-22T06:42:26+00:00