Contact

Trouwslinger "Mr. & Mrs."

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze trouwslinger "Mr. & Mrs.“ past in iedere zaal waar een huwelijksfeest wordt gevierd. Het is de perfecte achtergrond voor de kersverse bruid en bruidegom. Ook bij een verlovingsfeest is deze slinger voor Mr. Right en Mrs. always right een passend cadeau!

Other customers bought

Productbeschrijving

De slinger staat helemaal in het teken van de belangrijkste mensen van de feestelijke avond: mister Right en misses Always Right. Natuurlijk is het een wereldberoemd cliché dat de vrouw uiteindelijk altijd gelijk heeft, maar dat maakt dit cadeau juist zo grappig en bijzonder. Na de trouwplechtigheid of de officiële verloving zorgt deze trouwslinger voor de nodige humor. De hartjes aan de zijkanten symboliseren de liefde die de twee hoofdpersonen met elkaar verbindt.

De grote hoofdletters op de vlaggetjes zijn goed te zien, zodat de trouwslinger ook een echte blikvanger is. Bovendien is het voor het nemen van foto's handig als je op de achtergrond ook kunt lezen wat er op de slinger staat. Bij een huwelijksfeest en verlovingsfeest mag deze slinger niet ontbreken, maar je kunt hem ook als verrassing ook op de trouwdag van je ouders in hun woonkamer ophangen.

Dit is een cadeau wat je het beste meteen zelf uitpakt en ophangt, zodat het trouwpaar of de twee fris verloofden verrast zijn door de persoonlijke én grappige decoratie. Als je weet dat vrienden of familieleden gaan trouwen, dan is het natuurlijk ook een passend cadeau om al in de dagen voorafgaand aan het grote feest te schenken.

Productdetails

Trouwslinger "Mr. & Mrs.“

  • Bedrukt papier
  • Lengte: 190 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-17T22:48:26+00:00