Contact

Toverbeker “Eenhoorn”

€ 21,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Eenhoorns zijn op zichzelf al betoverend, ze wonen niet voor niets in dromenland,  maar met deze mok geef je wel de overtreffende trap van magisch cadeau. Wanneer in deze mok een warme drank in wordt geschonken, verandert de mok op magische wijze van kleur en krijgen de zwarte manen van de eenhoorn ineens alle kleuren van de regenboog!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze beker valt niet alleen op vanwege zijn leuke driedimensionale eenhoornvorm, maar ook door de speciale toverkracht die hij bezit. Wanneer deze mok wordt gevuld met een warme drank verandert hij namelijk van kleur en krijgen de zwarte manen van de eenhoorn ineens alle kleuren van de regenboog.

Dit gave effect zorgt niet alleen bij kinderen voor open monden en verwonderde blikken zal zorgen, maar ook bij volwassenen weleens tot de nodige verbazing kan leiden. Waar de kleintjes zullen vermoeden dat hier werkelijk magische krachten in werking zijn, zal de verwondering bij de volwassenen vooral zitten in de vraag welke techniek dit soort gave effecten mogelijk maakt.

Met deze beker kun je hoe dan ook iedereen verrassen, van jong tot oud. Zeker voor wie maar niet genoeg eenhoorn-spulletjes in huis kan hebben is dit betoverende cadeautje een absolute must-have!

Productdetails

  • Beker in de vorm van een eenhoorn
  • Reageert op warmte
  • Zwarte manen van de eenhoorn verkleuren naar regenboogkleuren
  • Materiaal: keramiek
  • Inhoud: 300 ml
  • Let op: niet geschikt voor de magnetron en vaatwasmachine

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T04:11:33+00:00