Contact

Toiletbasketbalspel

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dat een toiletpauze niet saai hoeft te zijn bewijst deze toilet basketbalset. Klein en handzaam gemaakt voor sportieve momenten in het kleinste kamertje.

Other customers bought

Productbeschrijving

Toiletteren is meestal een rust momentje, een paar minuten voor jezelf die je even ongestoord doormaakt. Maar wie zegt dat rust gelijk moet staan aan saai heeft zeker nog niet gehoord van de toiletbasketbalset! Met dezebasketbalset tover je jouw toilet of badkamer om in een heus basketbalveld! De set geeft je alles wat je nodig hebt om van jouw toilet of badkamer de ideale speelruimte te maken waar je je nooit meer hoeft te vervelen.

Wie zegt dat je in het toilet niet kan multi-tasken moet zeker dit cadeau eens uitproberen want met deze Toilet Basketbalset ben je binnen no time een basketbal pro zonder dat je er voor rechtop hoeft te staan. 3 balletjes, een baskethoepel met net en een mat transformeren jouw badkamer in een heus sportcentrum. Het enige wat ontbreekt is het publiek, en dat is wellicht maar beter ook. Dribbelen is niet aan te raden.

De Toilet Basketbalset is natuurlijk niet alleen voor op het toilet maar is ook eigenlijk ideaal voor alle kleine ruimtes. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je je spullen kapot gooit vanwege de kleine en lichtgewicht balletjes. En omdat er 3 balletjes bij zitten hoef je ook niet meer steeds achter de bal aan te rennen ook erg handig dus op het toilet. Geweldig als verjaardagscadeau, voor zowel pro´s als aanstormend basketbal talent.

Productdetails

De set bestaat uit:

  • 3x basketballen
  • 1x basismat
  • 1x basketbalring

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T09:03:50+00:00