Contact

Star Wars: schoudertas “Stormtrooper”

€ 46,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
De Stormtroopers zijn een van de bekendste figuren uit Star Wars. Dit witte legertje weet altijd weer voor de nodige problemen te zorgen voor Luke Skywalker en zijn makkers. Maar de magie van Star Wars is natuurlijk dat ook de bad guys razend populair zijn onder de fans van de science fiction-filmreeks. Dat deze tas bij de liefhebbers wordt gewaardeerd is daarom zeker niet gek!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Leuk feitje uit Star Wars: wist je dat in de vierde film uit de Star Wars-reeks een stormtrooper zijn hoofd stoot aan een automatische deur? Voor ons een reden om deze Star Wars-tas aan te bevelen, met de anders zo inwisselbare stormtrooper erop. Zo heb je altijd netjes je spullen bij en opgeborgen, zodat je zonder zorgen op pad kan gaan. Want wie zorgen heeft, let minder goed op en wil nog weleens zijn hoofd stoten natuurlijk.

De witte tas is voorzien van het bekende stormtrooper-masker in zwart en maakt elke Jedi gelijk duidelijk aan welke kant je staat. De tas is 30,5 x 38 x 12,5 cm groot en is voorzien van een comfortabele schouderband.

Dit mode-accessoire is een hip cadeau voor Star Wars-fans met een voorliefde voor de Dark Side en Stormtroopers.

Productdetails

  • Witte schoudertas
  • Met stormtrooper-opdruk
  • Afmetingen: 30.5 x 38 x 12.5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-03-01T01:47:27+00:00