Contact

Speelklok “Nijntje” met gravure

€ 44,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Dit speelklokje mag dan klein zijn van formaat, als cadeau is het een groot geschenk, zeker voor liefhebbers van Nijntje! Wie houdt er nu niet van het schattige konijntje van Dick Bruna? De speelklok is verzilverd in hoogglans en kan worden gegraveerd in twee delen, een naam en een datum bijvoorbeeld. Zo is dit speelklokje een cadeau voor vele memorabele gelegenheden, zoals een geboorte of doop!

€ 44,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Nijntje, het bekende figuurtje van Dick Bruna, is al vele jaren geliefd bij kinderen en hun ouders. Ze is een vrolijk konijntje met een zachtaardige uitstraling en daar worden de meeste mensen dan ook gelukkig van.

Dit speelklokje is met zijn glanzende vormgeving een wel heel bijzonder Nijntje-cadeau. Wanneer het klokje wordt geopend speelt het “Twinkle, Twinkle, Little Star”, een klassieker onder de kinderliedjes. Iedereen kent deze zoete, zachte melodie! Dit aangename liedje helpt kinderen om in slaap te vallen. Maar pas op, voor je het weet zakken ook de oogleden van papa en mama zachtjes naar beneden, zo fijn is dit deuntje.

Het klokje kan worden gegraveerd in twee delen. Zo kun je er bijvoorbeeld een naam en een datum op laten zetten, maar de keuze is natuurlijk geheel aan jezelf. Let er wel op dat speciale tekens niet mogelijk zijn. Een stijlvol en elegant cadeau voor de allerkleinsten!

Productdetails

  • Gravure in twee delen (geen speciale tekens mogelijk)
  • Verzilverd in hoogglans
  • Melodie: Twinkle, twinkle, little star
  • Afmetingen: 6 x 5 x 7,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-07T05:47:19+00:00