Contact

Smartphone projector – de beamer voor je mobieltje

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Smartphones kunnen vandaag de dag alles in klein formaat. Maar iets in het groot tonen, dat lukt nauwelijks. Daarom is er nu de smartphone projector. De als een gag uitziende kartonnen doos projecteert films e.d. van de smartphone 10x zo groot op de wand!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een smartphone is handig voor onderweg, want je kunt mailen, surfen, foto's en video's bekijken en nog veel en veel meer. De kleine afbeeldingen kun je met je vingers op de display iets uit elkaar trekken, maar echt groot worden ze nooit. Daarvoor heb je deze 'beamer voor je mobieltje' nodig. Vrienden en kennissen zullen verbaasd opkijken als je vertelt dat je de videoclip van je smartphone liever even in het groot op de wand presenteert. Het lijkt wel magie! Hiermee kun je al je lievelingsfilms, videoclips en foto's meteen aan een grote groep vrienden tegelijk laten zien, want met de smartphone projector zie je alles 10x zo groot op een scherm of op een muur.

De constructie van deze super coole smartphone projector is eenvoudig. Je legt je mobiele telefoon in deze simpel uitziende kartonnen doos en start gewoon de film of diapresentatie. Zorg ervoor dat het in de ruimte donker genoeg is. Deze smartphone-beamer heeft een verbazingwekkende prijs-prestatie verhouding. Hij is al helemaal in elkaar gebouwd en startklaar om alle films en foto's in groot formaat op de muur te presenteren. Hiermee is een verrassend moment gegarandeerd. Een origineel cadeau voor alle liefhebbers van mobiele media en moderne hebbedingetjes.

Productdetails

  • Compleet in elkaar gezette mini-projector
  • Materiaal: karton, kunststof, glas
  • 7,5 x 18,5 x 10,5 cm
  • Voor de beste beeldscherm lichtsterkte op 100% instellen en de ruimte goed verduisteren
  • Niet voor commerciële of professionele doeleinden geschikt!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-05-22T06:34:52+00:00