Contact

Sleutelhanger "Ring for Sex"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Kun je het je voorstellen. Even bellen en hups: voor elkaar! Niet dus, dit is en blijft een sleutelhanger. Als het zo makkelijk zou zijn, was de lol er ook snel vanaf. Hoewel deze kleine hanger geen enkele garantie biedt, is 'ie wel geestig als cadeautje. Wedden dat de ontvanger meteen aan de bel trekt? Dit is zo'n gimmick die iedereen wel grappig vindt, gegarandeerd anekdotes op tafel! En wie weet wat ervan komt..

Other customers bought

Productbeschrijving

Als ik één keer tring, dan ben jij een lekker ding en als ik twee keer tring ben jij een super lekker ding 'lalala' - geen mens die dat nummer niet te binnen schiet als ze deze grappige sleutelhanger onder de neus krijgen. Jammer, maar helaas, loze verwachting aangezien dit gewoon een simpele en onschuldige sleutelhanger is. Het valt natuurlijk altijd te proberen. Waag eens een poging: hang ‘m naast de bel aan de deur als je visite krijgt en zet er meteen een verborgen camera op. De reacties van mensen zullen hilarisch zijn en reken maar dat er heel wat visite aan de andere bel hangt. Leuk ook om later terug te kijken. Hoe dan ook: dit is gewoon een heel grappig cadeautje om te geven en net zo hilarisch om te krijgen.

De ontvanger reageert sowieso geschokt, want 'hoe kun je dít nu aan me geven, ik ben toch hartstikke braaf'. Ja dat zeggen ze allemaal. Degene die dat het hardste schreeuwt, trekt waarschijnlijk het snelst aan dit belletje. Het levert gegarandeerd hilarische verhalen op van mensen die al eens zo’n sleutelhanger hebben gezien en tips hebben voor wat je ermee kunt uithalen om flink te lachen. Of je deze sleutelhanger nu als klein 'zomaar' cadeautje geeft of aan de aanstaande bruid/bruidegom op een vrijgezellenavond. Pas wel op, want jullie zullen geen rust hebben doordat er de héle avond aan die bel getrokken gaat worden. Maar goed, dat is ook wel weer de insteek van dit presentje natuurlijk. Een andere optie is die vrijgezelle vriendin op een avondje – die geeft ‘m vast ook een leuk plekje in huis of tussen haar sleutels. Altijd-goed dus, deze grappige sleutelhanger.

Productdetails

  • Materiaal: metaal
  • Afmeting: ca. 4,5 cm
  • Met sleutelhanger

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-23T23:25:38+00:00