Contact

Sieradentas "Paris"

€ 6,90
Incl. btw
- +
Ook wanneer je op reis gaat wil je op een makkelijke manier je sieraden mee kunnen nemen. In deze mooi op te rollen tas kun je heel veel sieraden kwijt op een manier dat je sieraden ook direct goed beschermd zijn tijdens de reis. Mooi decoratief cadeau voor op reis!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een mooie en zeer decoratieve manier om sieraden op te bergen. Voor thuis, maar vooral handig voor op reis. Met de drie verschillende vakjes die met een rits af te sluiten zijn, kun je sieraden met verschillende afmetingen makkelijk opbergen. Door de mooie afwerking ben je er zeker van dat je sieraden op een leuke manier mee op reis gaan.

Perfect voor wanneer je op vakantie gaat en je toch goed voor de dag wilt komen. Je weet immers nooit wie je tegen gaat komen! Naast de drie handige vakjes is er ook nog een extra manier om ringen mee te nemen, die met een handige drukknop vast zit aan de binnen kant van de tas. Dus als je hem oprolt, zitten ook al je ringen veilig verpakt en met stof omringd zodat ze zeker niet beschadigen. Wat ook handig is, zijn de handige slierten aan de bovenkant van de organizer die er voor zorgen dat je in je hotelkamer deze tas ook makkelijk uit kunt rollen en op kunt hangen. Hierdoor ligt hij niet in de weg en je kan altijd eenvoudig bij je sieraden.

Deze tas is niet alleen heel praktisch, hij is ook erg mooi! Het leuke decoratieve printje maakt het ook een leuke accessoire om naar te kijken. Kortom, een handig en mooi cadeautje, waar elke reizigster heel erg blij mee zal zijn!

Productdetails

  • Afmetingen opgerold: 16 x 9,5 cm.
  • Afmetingen opengeklapt: 16 x 29 cm.
  • Gemaakt van stof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-01T23:36:03+00:00