Contact

Sex-Timer, de tijd tikt door...

€ 4,90
Incl. btw
- +
Dames, zeg nu zelf: het is een afknapper als een man vraagt aan het eind van een gezellig samenzijn vraagt hoe 'ie was, is het niet? Maar goed, als hij het dan zo graag wil weten: nu krijgt hij zijn antwoord met behulp van deze sex-timer. Over de kwaliteit kan niets worden gezegd, maar er kan in ieder geval gepeild worden in welke categorie zijn prestaties vallen. En die liegen er niet om: van 'zeer slecht' tot 'dekhengst'.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

'Jaja, nu weten we het wel', als je die vriend weer aan moet horen over zijn wilde bedverhalen met al die meisjes en hoe goed ze hem wel niet allemaal vonden. Of een andere categorie: je wilt je vriend eens raar zien opkijken als jij ineens aan komt zetten met deze zandloper die meet hoe goed hij is in bed? In beide gevallen is dit een leuk cadeautje.

Het ziet er natuurlijk uit als een doodgewone zandloper, maar schijn bedriegt. Als je beter kijkt, staan er namelijk termen op (in het Engels), het gaat van 'heel slecht' en 'ontevreden' naar 'lover', 'playboy', 'stud' en als je bedpartner helemaal fantastisch is stijgt de zandloper vanzelf naar 'stallion' (dekhengst). Confronterend, denk je? Kan zijn! Nu zullen we eens zien hoe sterk de persoon in kwestie in zijn schoenen staat. Doet de score hem helemaal niets of moet ‘ie toch even slikken? Mannen willen natuurlijk altijd scoren als het op bedprestaties aankomt dus nu wordt het spannend. Advies? Zeg hem niet van tevoren dat je deze stiekem naast het bed heb geplaatst - daar worden die arme kerels maar zenuwachtig van en dat is ook niet de bedoeling. Het is natuurlijk allemaal één grote grap, maar leuk is het wel. Er mag tenslotte ook gelachen worden in de slaapkamer, anders is er ook niets aan. Desalniettemin is het wel een goed cadeautje om die opschepperige vriend eens een toontje lager te laten zingen. Zijn vrienden zitten niet op zijn grootspraak te wachten, maar vrouwen al helemaal niet. Geen woorden, maar daden zullen we maar zeggen. Behalve om doelgericht aan je partner of die vriend te geven is deze seks timer ook altijd een grappig cadeautje om zomaar op een feestje te geven. Wel aan iemand die een beetje humor in zijn donder heeft, anders kun je hem nog weleens beledigen.

Natuurlijk kun je ook proberen of het bij je meisje werkt, je weet maar nooit. Misschien scoort ze wel hoger dan jij. De vraag is of het mannelijk ego dat wel aankan. Maak het mee en geef ‘m cadeau.

Productdetails

  • Zandloper met Engels opgedrukte woorden
  • van 'heel slecht' tot 'stallion'
  • Hoogte: ca 10,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-11-28T19:42:18+00:00