Contact

Schoudertas “Superman”

€ 46,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Superman mag dan een pak hebben dat hem in staat stelt om grootse dingen te doen, erg handig is dat pak niet. Er zitten, zo hebben wij in de wandelgangen gehoord, geen zakken in, waardoor hij z’n agenda en portemonnee nooit mee kan nemen. En z’n laptop al helemaal niet! Gelukkig is er nu deze te gekke schoudertas die perfect matcht met zijn pak en ook voor zijn fans een gewild mode-accessoire is.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wanneer er onheil in de lucht hangt, moet men zich nooit al te veel zorgen maken. Superman is dan immers nooit ver weg, die heeft daar een neusje voor. Maar waar laat Clark Kent in alle hectiek dan eigenlijk zijn spullen? Nou, in deze te gekke schoudertas bijvoorbeeld!

De schoudertas is voorzien van het bekende Superman-logo en is vormgegeven in de stijl van comics die je ook vaak in popart-werken terug ziet. De tas is gemaakt van stevig materiaal dat ervoor zorgt dat je notities, schoolboeken en lunch zijn beschermd zoals het pak van Superman Clarke Kent beschermt.

Nu wil dat niet zeggen dat degene die deze tas draagt ook direct een man/vrouw van staal zal zijn maar met de looks zit het alvast erg goed. Een gaaf cadeau voor liefhebbers van comics en films en van Superman in het bijzonder.

Productdetails

  • Tas met Superman-logo
  • Grootte: 39 x 30 x 10 cm
  • Materiaal: 100% PVC

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-04-13T15:15:30+00:00