Hulp nodig?

SALE - Slechts 7 dagen tot 29.01.2018. Zolang de voorraad strekt, met kortingen tot wel 80%!

Meer afbeeldingen

Robot - de wekker

Opstaan is nooit echt heel erg leuk, maar deze handige helper maakt het wel een heel stuk leuker! Verras je familie, vrienden en bekenden met deze grappige robot en ze zullen nooit meer te laat komen! Een cadeautje waarvoor je zeker een heel groot dankjewel zult ontvangen! Want wie wil er nu niet door deze leuke robot wakker gemaakt worden?!!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Vanaf € 24,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Een wekker is nooit echt iets waar je aan herinnerd wilt worden. Want wie wil er nu 's ochtends opstaan voordat je zelf wakker wordt? Een wekker is dus eigenlijk een cadeautje dat echt wel enorm leuk moet zijn en dat je direct een lach op je gezicht moet brengen. Want dat is waar je 's ochtends op zit te wachten. Het is de enige reden waarom je wakker zou willen worden! Vandaar dat dit zo'n geweldig cadeau is. Zelfs alle langslapers en mensen met een ochtendhumeur zullen het er mee eens zijn, dat als je dan toch wakker gemaakt moet worden, dan het liefst door deze onmenselijk leuke robot!

Een geweldig cadeau waarmee je niet alleen de echte science fiction fans blij zult maken, maar ook iedereen die niet meer door hun moeder wakker gemaakt wil worden. Moeders reageren namelijk niet zo goed op de woorden die we niet hoeven te herhalen, die je op het vroege tijdstip, als je nog half slaapt, om haar oren gooit. Deze robot is wat dat betreft een heel goed doelwit voor alles wat je kwijt wilt. Ze horen je aan, en herinneren je er dan nog een keer aan: opstaan!

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
^2018-01-23T11:15:43+00:00