Contact

Revolver Shots – shotglaasjes

€ 8,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Pas op! Hier wordt geschoten! Deze shotglaasjes ''Revolver Shots'' zorgen voor een geweldige sfeer op je feestje of gezellige avond met vrienden – alsof je je in het Wilde Westen bevindt. Als jij jouw glas in de coole frozen look omhoog houdt om te proosten, heb je daarbij denkbeeldig een echte cowboyhoed op en staat jouw paard buiten op je te wachten. Geweldig om mee te nemen naar feestjes!

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat zou Jesse James nu doen? Als jij een shotje aangeboden krijgt met een een shotglaasje ''Revolver Shot'' zal zich deze vraag absoluut gaan stellen. Als je deze glaasjes namelijk voor je hebt staan, transformeer je zelf tot een van jouw lievelingshelden uit het Wilde Westen. Als je dit heel serieus neemt, zul je zien dat deze verandering niet alleen innerlijk plaats vindt. Ja, zelfs uiterlijke trekjes veranderen helemaal. Je moet even cool het gezicht laten vertrekken, snel nog een drie-dagen-baardje aten staan, misschien het douchen enige dagen achterwege laten en natuurlijk bij de dichtstbijzijnde manege rijlessen nemen. Met een paar kleine veranderingen in je dagelijks leven word je al snel een echte cowboy. Juist dan komt het shotglaasje met revolver-handvat echt helemaal tot zijn recht!

De vier glaasjes lijken door hun geweldige frozen-look zo uit het vriesvak te komen, waardoor ze nog stijlvoller lijken. Deze glaasjes zijn echt een highlight op een volgend verjaardagsfeestje of een coole verrassing voor tijdens een avondje pokeren met je beste vrienden. Heb jij ook een vriend die graag de coole cowboy uithangt? Dan zijn deze glaasjes zeker de ultieme verrassing. Om het Wilde Westen echt te beleven, hoef je niet ver te reizen, want hiermee haal je de sfeer gewoon in je huiskamer.

Productdetails

  • Set van 4 shotglaasjes
  • Afmetingen: 6 x 8 cm per glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T11:00:02+00:00