Contact

Reuzeknuffel “Schildpad”

€ 47,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze realistisch ogende en heerlijk zacht aanvoelende reuzenschildpad is een heerlijk knuffelbaar cadeautje voor alle liefhebbers van het langzame reptiel met het keiharde pantserschild. Deze schildpad is gemaakt van heerlijk zacht polyester en heeft dus niet dat harde schild, wat hem wel net iets meer knuffelbaar maakt.

Other customers bought

Productbeschrijving

Schildpadden zijn door velen geliefd. Dat is niet verwonderlijk, want de schildpad is misschien wel het meest schattige diertje uit het rijk der reptielen. In dat segment bevinden zich doorgaans toch de dieren die de meeste mensen schrik aanjagen, ook al is dat niet altijd even terecht. Giftige slangen en afschrikwekkende salamanders, dat werk…

Nee, dan is de schildpad al gauw een lieverdje, met zijn lieve kraaloogjes, zijn ietwat verlegen houding en zijn schattige loopje. Je zou elke schildpad zo in je armen willen sluiten. Alleen jammer dat ze zo’n hard schildje hebben.Dat ze liever in de natuur leven en daar ook met rust gelaten willen worden is natuurlijk ook iets waar je als dierenvriend graag rekening mee houdt.

Gelukkig is er deze schildpad en die vindt het helemaal fijn om geknuffeld te worden. Hij heeft zelfs zijn harde schildje verruild voor een nieuw, zachter exemplaar. Dit schildpadje is helemaal met de hand gemaakt en verdient dan ook net als een echte schildpad de grootst mogelijke zorg. Als je hem die geeft, dan zal deze knuffelbare vriend er altijd voor je zijn. Een heerlijk zacht cadeautje voor schildpaddenliefhebbers!

Productdetails

  • Realistisch uiterlijk
  • Van zacht polyester
  • Handgemaakt
  • oorzichtig wassen
  • Afmetingen: ca. 20 x 71 x 71 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T05:34:29+00:00