Contact

Reuze drankdispenser "Weckglas"

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een reuze drankdispenser is niet alleen handig voor een bowl, je kunt er allerlei verschillende dranken in doen. Via de grote opening aan de bovenkant kun je de drankdispenser vullen met 3,5 liter drank die met de handige tapkraan vervolgens kan worden verdeeld over dorstige gasten. Op feestjes en verjaardagen heb je hiermee een echte blikvanger in huis. Dit is een leuk en origineel cadeau voor het volgende feestje!

Other customers bought

Productbeschrijving

Als je een glas met bowl wilt vullen, dan is het altijd weer knoeien geblazen met de stukjes fruit. Dat probleem is met deze reuze drankdispenser opgelost. Bovenin de dispenser drijven de stukken citroen en sinaasappel, onderaan tapt de gast zijn lekkere drankje. De dispenser ziet eruit als een weckglas dat vaak wordt gebruikt om voedsel in te bewaren. Mede door dit uiterlijk is deze drankdispenser een leuke aanwinst voor het buffet.

Behalve bowl kun je dit glas vullen met tal van andere drankjes. Wijn, vruchtensap, water of frisdrank, het maakt niet uit. Door het glas is de kleur van de drank goed te zien en het handige tapkraantje onderaan zorgt ervoor dat de gasten zelf zoveel kunnen drinken als ze willen. Navullen is een fluitje van een cent. Je schroeft het deksel eraf en je kunt de dispenser via de grote opening weer bijvullen.

Deze reuze dispenser is een ideaal accessoire op een barbecue of een feestje. Je kunt je drankjes extra feestelijk maken door er bijvoorbeeld aardbeien, schijfjes citroen of verse blaadjes munt bij te doen. Deze drankdispenser in de vorm van een weckglas is een praktisch cadeau met een feestelijke uitstraling.

Productdetails

  • Voor circa 3,5 l inhoud
  • Met groot, metalen schroefdeksel en tapkraantje
  • Materiaal: glas, metaal
  • Hoogte: ca. 26 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-05-22T10:37:54+00:00