Hulp nodig?

Bestel voor meer dan € 50,- en wij voegen gratis deze leuke sinterklaaszak toe aan jouw bestelling! Zolang de voorraad strekt.

Een bestelling retourneren

 

U heeft het wettelijke recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Bij Cadeautjes.nl hebben wij dit retourrecht naar 30 dagen verlengd!

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cadeautjes.nl. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U kunt onze klantenservice schrijven om een retourlabel aan te vragen, hiermee kunt u de bestelling gratis retourneren. Wanneer u geen gebruik maakt van onze retourlabelservice, vergoeden wij de kosten die u maakt voor het retourneren niet.

Let op dat gepersonaliseerde producten van het herroepingsrecht zijn uitgesloten zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden. Wanneer een gepersonaliseerd product zonder voorafgaand contact met de klantenservice toch wordt geretourneerd, kan het bedrag niet worden terugbetaald. Bij een eventuele nieuwe verzending zullen ook opnieuw verzendkosten betaald moeten worden.

Om een retourlabel te ontvangen kunt u ons schrijven op info@cadeautjes.nl, wij zullen u deze dan toesturen. U kunt het pakket ook zelf opsturen naar:

VDS Retouren
Cadeautjes.nl
Siemensstraße 14
37412 Herzberg am Harz
Duitsland

Afhankelijk welke pakketdienst u gebruikt voor de retourzending kan het enkele werkdagen duren voordat wij het pakket ontvangen. Zodra wij de retourzending ontvangen hebben zullen wij u hier per e-mail over berichten. Hier staat dan ook informatie in over de terugbetaling. Wanneer u de gehele bestelling retourneert betalen wij u ook de door u betaalde verzendkosten ten tijde van bestellen terug. Bewaart u de traceercode goed, wij hebben hier geen inzage in.

Wanneer u vragen over het retourzenden van een pakket heeft kunt u ons bereiken op 020 - 808 28 08 of via info@cadeautjes.nl.

^2017-11-24T16:04:29+00:00