Contact

Rackpack - gegraveerd geschenkdoos met wijnkoeler

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Stijlvol, slim, verrassend. Deze houten doos Rackpack is om niet alleen een geweldige manier om een ​​fles heerlijke druivensap toe te presenteren, maar blijkt een slimme door de kurk isolatielaag ook gelijk aan een wijnkoeler te zijn - dus de wijn met een aangename drinktemperatuur overblijfselen. Gourmet gift met Aha-factor!

* Verplichte velden

€ 34,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Een koele gift voor koele wijn genot: Deze doos van Rackpack is een groot geschenk aan verrassing! Het overtuigt door een elegant ontwerp van sparren, die ook milieuvriendelijk houdt FSC gecertificeerd een fles wijn voor de begaafde vriend.

Controleer vervolgens de inscriptie zullen genieten worden gekozen in twee rijen en een datum als je wilt en in het hout gegraveerd. Zodat de gift is ook een zeer persoonlijk geschenk is dat je ter ere jaren kunt houden goed en zeker zou doen.

Maar niet alleen de buitenkant maakt het echt was het haar: Het interieur heeft nog steeds klaar voor een speciale verrassing! Omdat in no time dekseldelen plooien die alleen, worden ze vast met geïntegreerde magneten in de onderste stand en nu de isolerende kurklaag speelt een rol omdat deze leidt tot een passieve koeling die kan betekenen voor potentieel dan 1,5 uur optimale drinktemperatuur , Super cadeau-idee voor de liefhebbers en gastheren!

Productdetails

Rackpack - gegraveerd geschenkdoos met wijnkoeler

passieve koeling door de isolerende laag kurk
houdt min. 1,5 uur koelen
Fixatie van de dekseldelen met geïntegreerde magneten
Materiaal: FSC gecertificeerd sparren
Gewicht: 1,1 kg
hints:

De aanbieding omvat alleen de gave zonder inhoud.
Gebruik voor het graveren behagen max. 2 hoofdletters.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T03:10:09+00:00