Contact

RACKPACK – gegraveerd dienblad & cadeaubox in één

€ 28,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een stijlvol kistje om een bijzondere wijn in te transporteren, dat is een onderdeel van dit RACKPACK. In een handomdraai klap je de kist open en vouw je hem om tot een elegant dienblad om de wijn op te serveren. Een grappig en bovendien personaliseerbaar cadeau voor wijnliefhebbers!

* Verplichte velden

€ 28,90

Other customers bought

Productbeschrijving

RACKPACK staat bekend om zijn creatieve ideeën met wijnaccessoires. Deze elegante wijnkist is hiervan een prachtig voorbeeld. Op de zijkant van het edele natuurhout pronkt een logo met jaartal en naam. Is dit een verjaardagscadeau, dan ligt de geboortedatum natuurlijk voor de hand. De eerste twee getallen komen helemaal links te staan, de andere twee getallen rechts. Op de twee regels er tussenin kun je bijvoorbeeld “Wijnkenner Alex” of “Wijngod Stefan” laten graveren.

Maar dat is nog niet alles! Open je de wijnkist, dan zorgt het behendige systeem van RACKPACK ervoor dat je de kist omvouwt tot een handig en elegant dienblad. Hierop kun je uitstekend een paar glazen wijn serveren. De wijnliefhebber zal dolgelukkig zijn met dit cadeau, vooral als je er nog een mooie fles wijn bij doet!

Door de neutrale, houten kleur past dit personaliseerbare cadeau in vrijwel ieder interieur. Je kunt er een bijzondere fles wijn in bewaren en de kist pas openen als het bezoek er is. De verrassing is groot als je de wijnkist opeens omtovert in een dienblad en er later op de avond weer een wijnkist van maakt. Dit RACKPACK gegraveerd dienblad & cadeaubox ineen is een creatief en origineel cadeau voor liefhebbers van wijn en stijlvolle accessoires.

Productdetails

RACKPACK – gegraveerd dienblad & cadeaubox ineen

  • Gravure: datum en 2 regels naar wens
  • Met plek voor een fles wijn
  • Materiaal: hout
  • Afmeting: 14 x 14 x 45 cm
  • Gewicht: ca. 1 kg

Let op: Dit product bestaat alleen uit de cadeaubox zonder inhoud. Er wordt dus geen fles wijn meegeleverd.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-05-18T19:27:23+00:00