Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Pluchen beertje met persoonlijke foto

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit vrolijke, kleine beertje is het zonnetje in huis. Bezorg hem een T-shirt met een persoonlijke foto en verras hiermee iemand die dit fraaie cadeau verdient. Dit beertje is gegarandeerd de blikvanger tussen alle pluchen soortgenoten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

In de kinderkamer met pluchen dieren springt hij direct in het oog, want niet alle dieren dragen een t-shirt met een foto van mama erop! Natuurlijk kan er ook een foto van papa en mama samen op worden afgebeeld of een foto van de kleine zelf. Kinderen houden van knuffelberen en deze persoonlijke beer wordt gegarandeerd de allerliefste beer van de wereld.

Ook volwassenen zijn dol op stoffen beren. Ze worden vaak gezien als geluksbrenger die gekoesterd dient te worden. Sommige stoffen beren hangen in de touwen van het voetbaldoel, omdat ze het elftal geluk moeten brengen. Daar is ook dit stoffen beertje toe in staat. Met een foto van het hele elftal op zijn shirt kan hij iedere wedstrijd voor de nodige portie geluk zorgen.

Als verjaardagscadeau is deze zittende beer met zijn vrolijke snoet een grappig en vooral attent cadeau. In dit geval is de keuze van de foto erg belangrijk, want daarmee geef je de persoonlijke touch die de ontvanger gegarandeerd weet te waarderen. Het kan de grappige foto van de laatste vakantie zijn, een gedenkwaardige selfie of het beeld van de allerliefste vriend of vriendin. Kortom, het stoffen beertje voelt zich op tal van plekken bij tal van gelegenheden prima thuis!

Productdetails

  • Zithoogte: 22 cm
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-02T16:08:49+00:00