Contact

Plantenset "Grow it" hop voor bier

€ 17,90
(€ 68,85 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Wie zelf bier wil brouwen kan niet zonder hop. Deze plantenset biedt de helpende hand en laat eenvoudig een hopplant voor het bier ontstaan. Een ludiek en origineel cadeau voor hobby bierbrouwers en liefhebbers van het gerstenat!

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor het brouwen van bier kun je niet zonder water, gerst, gist en hop. De hop zorgt voor de typische, ietwat bittere nasmaak van een goed glas bier. Het is een natuurlijke smaakmaker voor het bier en groeit aan de hopplant. Een beetje bierdrinker zal deze plantenset ''Grow it'' voor hop dan ook zeker kunnen waarderen!

Het is niet alleen een grap om een essentieel onderdeel van bier cadeau te doen, de set is daadwerkelijk uitgerust om eenvoudig een echte hopplant te laten groeien. Groene vingers zijn handig, maar in dit geval absoluut niet noodzakelijk. In de set bevinden zich niet alleen de zaadjes, maar er wordt ook een speciale bloempot meegeleverd en een schijf compost, die zal groeien als hij met water wordt besproeid.

Deze bijzondere hopbloemen zijn overigens ook prima geschikt om 's avonds de thee mee te aromatiseren. De milde hop ondersteunt een gemoedelijke nachtrust. Daarnaast kun je een aromatisch stukje van de plant in de boekenkast leggen en de insecten blijven weg. Maar in eerste instantie is deze plantenset ''Grow it'' met hop voor bier een bijzonder cadeau voor de liefhebbers van bier, de hobbybrouwers en fans van bijzondere cadeaus!

Productdetails

  • Bloempot van kokosvezels voor beginners, compostschijf & markeerpen voor hout
  • Zaadjes voor hop
  • Handleiding voor verzorging

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-24T05:34:40+00:00