Contact

Placemats 'City Map' om zelf in te kleuren

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Je nooit meer hoeven vervelen aan tafel. Ook als je al lang klaar bent met eten, en je die saaie gesprekken van volwassenen niet meer aan wilt horen, zul je je nog steeds kunnen vermaken aan tafel! Deze coole placemats in zes verschillende varianten kun je helemaal zelf inkleuren! Dat is nog eens een leuk cadeautje voor tijdens de feestdagen en voor verjaardagen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Kleine treiterkoppen zullen nu geen reden meer hebben om snel van tafel te willen. Zelfs als ze hun bord niet leeg kunnen eten, zullen ze er geen moeite mee hebben om nog aan tafel te blijven zitten want je hoeft met deze leuke placemats niet meer naar je kamer of achter de televisie te verdwijnen om je te vermaken!

Nee, deze leuke placemats kun je namelijk naar hartenlust inkleuren hoe je dat zelf wilt. In elke set zitten 24 leuke kleurplaten met in totaal zes verschillende motieven van grote steden als Parijs, New York, Londen, Tokyo, Rio de Janeiro en bovendien een wereldkaart waar alle steden en ook nog eens grote monumenten op staan. Een leuke manier om belangrijke gebouwen en architectuur uit verschillende wereldsteden te leren kennen, en natuurlijk ook heel leuk om van tomatenvlekken en soepspetters een leuke vrolijke tekening te maken.

Een leuk cadeautje dat niet mag ontbreken aan elke tafel, zeker niet als je wel kunt begrijpen waarom de computer eigenlijk veel leuker is dan te moeten wachten tot het hele kerstdiner opgegeten is. Voor iedereen die die kinderen heel goed kan begrijpen is er nu dit leuke cadeautje, zodat iedereen het naar zijn zin kan hebben aan tafel!

Productdetails

  • Afmetingen: 30 x 40 cm. 
  • Set van 24 uit recyclepapier gemaakte kleurplaten, met 6 verschillende motieven.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-12-02T09:54:01+00:00