Contact

Philippi: Sleutelhanger "Haas“

€ 9,90
Incl. btw
- +
Mijn naam is haas. Dat kan gelden voor deze chique sleutelhanger van Philippi met daaraan het prachtig vormgegeven dier met de lange oren. Het glanzende, gepolijste nikkel levert een strakke en elegante vormgeving op die van deze sleutelhanger een echte musthave maakt. Een origineel cadeau-idee, niet alleen tijdens de Paasdagen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Haastje-repje luidt de uitdrukking, maar soms wordt de t niet uitgesproken en lijkt het alsof de haas wordt bedoeld. Het zou zo maar kunnen, want hazen zijn razendsnel. Deze sleutelhanger zal er echter voor moeten zorgen dat, als je razendsnel onderweg bent, je je sleutels niet vergeet. Immers, haastige spoed is zelden goed. Die spreuk staat weliswaar niet op de sleutelhanger gegraveerd, maar de haas kan wel de aanleiding zijn er eens even bij stil te staan.

Veel mensen raken namelijk juist in haastige situaties hun sleutels kwijt. Daarnaast is deze moderne haas natuurlijk een ideaal cadeau-idee rondom de Paasdagen. Ook liefhebbers van echte hazen en konijnen zullen zich bijzonder verheugen als ze een sleutelhanger “Haas” van Philippi cadeau krijgen. Het bedrijf levert namelijk alleen kwaliteitsproducten en staat bekend om de originaliteit en de bijzondere vormgeving van alle waren. Deze haas van hoogwaardig nikkel is niet alleen een blikvanger, hij ligt ook goed in de hand. Bovendien behoort het wanhopig in een jas of tas zoeken naar de sleutelhanger tot het verleden, want met één handgreep voel je al meteen waar de haas zich bevindt. Dat is wel zo handig als de huisdeursleutel of de sleutel van de auto met de haas verbonden is. Een origineel en praktisch cadeau-idee!

Productdetails

  • Materiaal: gepolijst nikkel
  • Afmeting: 4 x 2,2 cm
  • Met sleutelring

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T18:05:49+00:00